Diskretno pakiranje i dostava

Zbog COVID-19, brodarske tvrtke u ovom trenutku ne mogu jamčiti datume isporuke. Imajte na umu da se troškovi dostave ne vraćaju ako vaša narudžba ne stigne unutar predviđenog roka isporuke. Budite uvjereni da će naš tim poslati vaše proizvode u najkraćem mogućem roku i pomoći vam na putu. Posjetite buyweedonlineshop.net za redovita ažuriranja i više informacija.

Imajte na umu da je odgovornost kupca dati točnu adresu za dostavu. Promjene adrese dostave nakon slanja paketa nisu zajamčene. Poštansko praćenje ne može se ponovno poslati.

Shvaćamo koliko je našim kupcima važno da njihove kupnje dostavljamo diskretno. Sve narudžbe šaljemo u običnim kartonskim kutijama koje nisu označene marihuanom ili nečim sličnim. Na našim naljepnicama za dostavu ne piše „Kupite travu online“ i činimo sve što možemo kako bismo osigurali da naši paketi budu diskretni.

Ne šaljemo nikome mlađem od 19 godina.

Marihuana-to-Home zadržava pravo, prema vlastitom nahođenju, zahtijevati potpis na bilo kojoj narudžbi iz sigurnosnih razloga. Time se sprječavaju prijevare i narudžbe za maloljetnike. Sprečavanje nezakonitih naloga shvaćamo vrlo ozbiljno.

Ne možemo jamčiti datume ili vrijeme dolaska. Iako se trudimo izbjeći kašnjenja, narudžbe mogu kasniti zbog nepredviđenih okolnosti.