Diszkrét csomagolás és szállítás

A COVID-19 miatt a szállítmányozó cégek jelenleg nem tudják garantálni a szállítási dátumokat. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási költségeket nem térítjük vissza, ha rendelése nem érkezik meg a becsült szállítási időn belül. Biztos lehet benne, hogy csapatunk a lehető leggyorsabban kiszállítja termékeit, és segít Önnek az úton. Kérjük, látogasson el a buyweedonlineshop.net oldalra a rendszeres frissítésekért és további információkért.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítási cím helyes megadása az ügyfél felelőssége. A csomag feladása után a szállítási cím megváltozása nem garantált. A postai nyomkövetés nem küldhető újra.

Tisztában vagyunk vele, mennyire fontos ügyfeleink számára, hogy vásárlásaikat diszkréten szállítsuk ki. Minden rendelést sima kartondobozban szállítunk, amelyen nincs marihuána vagy hasonló jelölés. Szállítási címkéinken nem szerepel a „Buy Weed Online” felirat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy csomagjaink diszkrétek legyenek.

19 éven alulinak nem szállítunk.

A Marijuana-to-Home fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint biztonsági okokból aláírást kérjen bármely megrendelésen. Ez a csalás és a kiskorúak megrendeléseinek megelőzése érdekében szolgál. Nagyon komolyan vesszük az illegális megrendelések megelőzését.

Érkezési dátumot és időpontot nem tudunk garantálni. Bár mindent megteszünk a késések elkerülése érdekében, a rendelések előre nem látható körülmények miatt késhetnek.